Encara queden places al cicle formatiu sobre Desenvolupament d’aplicacions multiplataforma adaptat a empreses de logística.

Continuen obertes les inscripcions al Cicle Formatiu de Grau superior sobre Desenvolupament d’aplicacions multiplataforma adaptat a empreses de logística.

Aquests estudis són una oferta pionera i única a Catalunya que es complementa amb la modalitat FP Dual, que combina la formació a l’institut amb formació en una empresa del municipi.

El cicle formatiu es portarà a terme a l’INS Gabriela Mistral de Sant Vicenç dels Horts qui us podrà atendre personalment i orientar sobre la potencialitat d’aquests estudis.

El Cicle consta de 2000 hores i està previst que l’alumnat seleccionat pugui fer-ho en modalitat de dual, és a dir que faci aproximadament 1000 hores a les empreses amb contracte laboral remunerat.

Les sortides professional són:

Per desenvolupar, implantar, documentar i mantenir aplicacions informàtiques multiplataforma, utilitzant tecnologies i entorns de desenvolupament específics, garantint l’accés a les dades de forma segura i complint els criteris de usabilitat i qualitat exigides en els estàndards establerts, i adaptat a les exigències i particularitats de les empreses de logística.

L’horari del curs serà de dilluns a divendres de 15:00 a 21:30

Per accedir al CFGS cal tenir el títol de batxillerat o haver superat el curs de formació específic per a l’accés als cicles de grau superior d’acord amb l’opció cursada o tenir el títol de tècnic especialista, tècnic superior o equivalent a efectes acadèmics o haver superat el curs d’orientació universitària (COU) o el preuniversitari o tenir qualsevol titulació universitària o una d’equivalent o haver superat la prova d’accés a la universitat per a més grans de 25 anys.

Les persones que no compleixen cap dels requisits esmentats han de superar una prova d’accés. Per presentar-s’hi cal tenir com a mínim 19 anys l’any en què es fa la prova o 18 anys si es té el títol de tècnic de la mateixa opció del cicle al qual es vol accedir.

Més info:

INS Gabriela Mistral

Carrer d’Osca, 95-105

08620 Sant Vicenç dels Horts, Barcelona
Tel. 936 56 00 00

ACCÉS AL FULL INFORMATIU SOBRE EL CICLE

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>