No fotis, Marta!

Mercè Anguera

Il·lustracions de Javier Carbajo

Editorial La Galera

Barcelona, 2006

Col·lecció: Antibarbis, 1

ISBN 9788424630812

Resum:

A les Antibarbis (la Marta, l’Eli i la Nao) se’ls planteja un problema: el pare de l’Eli vol tornar a casar-se, però resulta que la seva nòvia és una barbi! La Marta, en lloc de guardar-li el secret a la seva amiga, el comenta a l’assemblea de la classe. I, és clar, ara no entén per què l’Eli l’envia a pastar fang…

Les Antibarbis tenen un CLUB

Qui són les Antibarbis?

La Marta és…

Pèl-roja,i du ulleres, és alta i molt, molt xerraire. Viu amb l’àvia, els pares, l’Helena la seva germana gran i l’Andreu el seu germà petit tot just un nadó.

La Nao

té els cabells negres i molt llisos. La cara és molt rodoneta, i els peus més petits de la seva família, té els ulls de xineta, la Marta i l’Eli diuen que és una mica mimada, una mica no, molt.

L’Eli és…

més aviat baixeta i té els cabells castanys i no els té ni molt curts ni molt llargs, té el nas molt petit i també el té ple de pigues, i és super intel·ligent i li agrada estudiar. La Marta i la Nao no ho entenen gaire però ja els va bé tenir una nena intel·ligent en el grup. Els pares de l’Eli estan separats i ella alguns dies està amb la seva mare i alguns dies amb el seu pare.

Gènere: Novel·la

Personatges: Nenes

Aquest llibre tracta temes relacionats amb: Vida quotidiana – Relacions familiars – Amistat – Humor – Escola

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>