Mercè Anguera, guanyadora del premi Joaquim Ruyra 2011

(Fotografia publicada a La Vanguardia, 20-12-2011)

L’escriptora Mercè Anguera, mestra de l’escola Jaume Balmes de Corbera de Llobregat, ha estat guardonada amb  l’obra La princesa invisible, el 38è premi Joaquim Ruyra de narrativa juvenil.

Aquest guardó li va ser atorgat en la 61a Nit de Santa Llúcia que se celebrà a l’Auditori de Barcelona, el vespre del dia 20 de desembre de 2011.

La novel·la La princesa invisible explica una història protagonitzada per tres dones de tres generacions diferents, que s’enfronten a les situacions de la vida amb coratge, il·lusió i bon humor “perquè malgrat la crisi, els problemes i la situació política la vida és bonica si se sap mirar amb bons ulls”, segons ha dit l’autora.

Mercè Anguera ha publicat entre d’altres llibres:  Sóc molt Maria (Hospital de Sant Joan de Déu, 2002), Caga, tió! (Comte Kurt 2002), La història d’en Robert (Folch i Torres 2004) i el darrer títol de la sèrie “Antibarbis”, Quatre Gats (Atrapallibres 2009) . També ha participat de manera activa en accions relacionades amb la lectura i l’escriptura i les biblioteques escolars organitzades des del Servei Educatiu Baix Llobregat-6.

Enhorabona, Mercè!

 

 

2 comentaris

  1. Fina Balastegui (Mare Lisbet Aliaga)

    Moltes felicitats! Gaudeix del premi ara que la vida t’acarona. Ens agrada molt que escriguis sobre dones amb coratge i bon humor i a l’hora “t’encoratgem ” a continuar amb la teva obra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>