Mercè Anguera, guanyadora del Premi «Atrapallibres»

Mercè Anguera, mestra de l’Escola Balmes de Corbera de Llobregat, ha obtingut el premi «Atrapallibres», categoria de 10 anys pel seu llibre Quatre gats, una divertida història sobre una colla d’amigues de Barcelona que han d’ensenyar català a un amic estranger amb una passat com a mínim, un pèl trist.

El premi «Atrapallibres», rau en què una comissió d’experts en literatura per a infants selecciona els llibres en català que presenten, en tres categories, els centres de primària i biblioteques de Balears, Catalunya i País Valencià.  La selecció de llibres s’ha fet amb els llibres publicats entre el juliol de 2008 i el juny de 2009.

L’objectiu del Premi de Literatura «Atrapallibres» és aconseguir que el major nombre possible d’infants llegeixin els llibres seleccionats; es constitueixin com a Jurat dins de cada centre o biblioteca; els presentin i defensin davant dels seus companys i, entre tots, anomenin el que consideren millor. Es pretén que la veu dels infants es faci sentir, donant-los l’oportunitat de funcionar com a Jurat amb repercussió més enllà del centre escolar i de la biblioteca.

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>