El Projecte INCLUD-ED: Un compromís per a la millora de l’educació (CONFERÈNCIA)

José Ramónn Flecha és  catedràtic de Sociologia de la Universitat de la Barcelona, Doctor Honoris Causa per la West University of Timişoara, i un reconegut investigador en Ciències socials a Europa.
La conferència del Dr. Flecha, versarà sobre: INCLUD-ED. Strategies for inclusion and social cohesion in Europe from education (del qual n’és un dels màxims referents) l’únic projecte integrat dels programes Marc de recerca de la Comissió Europea sobre l’educació escolar. Es tracta de la investigació de més recursos i més rang científic dels programes marc. El principal objectiu del projecte és identificar les estratègies educatives que contribueixen a superar les desigualtats i fomenten la cohesió social i aquelles que generen exclusió. La investigació se centra principalment en els grups vulnerables definits al projecte: dones, immigrants, minories culturals, joves i persones amb discapacitat. L’equip de recerca està format per quinze institucions europees de catorze països dels Estats membres. D’acord amb la investigació de la comunitat científica internacional, es tracta d’un equip interdisciplinar.
Per primera vegada un centre de recerca català (Centre Especial de Recerca en Teories i Pràctiques Superadores de Desigualtats – CREA) de la Universitat de Barcelona, coordina un projecte d’aquestes característiques en l’àmbit de les ciències socials aplicades a l’educació.

DADES DE LA CONVOCATÒRIA:

Dia: dimecres 28 de novembre

Hora: 17:30 a 19h.

Lloc:  sala d’actes del Servei Educatiu Baix Llobregat-6

Inscripció: Només cal clicar AQUÍ hi emplenar amb nom i primer cognom les caselles indicades i respondre, segons el cas, a:  SÍ, POTSER, NO.

3 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>