Conferència

Joan Triadú i Font va ser mestre, pedagog, crític literari, escriptor, traductor, defensor de la llengua catalana, activista cultural i resistent antifranquista. Fou també pioner dels cursos de català en la postguerra.

Aquest 2021 es commemoren els 100 anys del seu naixement. És per aquest motiu que des del Departament de Cultura de la Generalitat s’han preparat diferents actes i espectacles en homenatge a aquest autor català.

El CRP del Tarragonès ha organitzat la conferència: “2021, Any Joan Triadú i Font: la formació al servei de la (re)construcció d’un país” amb l’objectiu de conèixer la figura d’en Joan Triadú i Font, així com saber transmetre la persona d’en Joan Triadú als alumnes. La conferència tindrà lloc el proper dimarts 4 de maig, a les 17’30 hores.

Aquesta conferència anirà a càrrec d’en Joan Martí i Castell i està dirigida a docents, professionals de l’educació i públic en general. Es realitzarà via telemàtica amb una durada aproximada d’una hora en directe i requereix d’inscripció prèvia. Un cop formalitzada la inscripció, en l’apartat d’observacions, hi trobareu l’accés a l’enllaç del canal de Youtube.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>