Tret de sortida a la VII Fira Tastet de Ciència

Avui divendres, 21 de maig, donem el tret de sortida a la  VII Fira Tastet de Ciència. L’edició d’enguany es pot seguir en format dual: presencial i virtual.

Per al format presencial, al CC La Fira de Reus, hem disposat un joc de pistes mitjançant la plataforma de geolocalització Mobile History Map (disponible per Android i Iphone). Però també hem instal·lat uns plafons amb codis QR que podreu trobar a la planta baixa del centre comercial. Si voleu fer una visita a l’espai, podeu reservar dia i hora amb les vostres dades mitjançant aquesta graella.

Per al format virtual podeu accedir a aquestes instruccions que ja us enllacen al joc interactiu. El joc està bastit sobre la plataforma Thinglink que us permet visualitzar-lo en pantalla gran, o amb ulleres de realitat virtual (VR).

Per aquells centres que desitgin dur a terme el joc de pistes en un espai de la seva elecció, també hem preparat uns materials imprimibles que contenen una còpia dels codis QR i unes instruccions senzilles per configurar un itinerari personalitzat.

Volem aprofitar l’avinentesa per agrair als 16 centres participants els més de 70 vídeos d’experiències científiques i tecnològiques que ens han fet arribar, i que podreu descobrir al complet quan finalitzeu el joc virtual. També els podeu revisar a la llista de reproducció de Youtube de la Fira Tastet 2021.

Esperem que, d’una forma o altra, visiteu la fira. Si és així i ho voleu compartir amb nosaltres a les xarxes socials (twitter: @SE_BaixCamp; Instagram: @se_baixcamp, Facebook: Servei Educatiu Baix Camp), preguem que utilitzeu l’etiqueta #tastetciència2021

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>