Moviment maker, STEAM, impressió 3D i fabricació digital a les aules

Us convidem a participar al webinar:

El moviment maker, STEAM, la impressió 3D i la fabricació digital a les aules

Dimarts, 2 de juny, a les 17.00 h, a càrrec d’Enric Bolaño –@EnricBolano–, Ambaixador STEAMcat i professor de Tecnologia de l’Institut El Morell.

El moviment “maker” combina art i tecnologia i es basa en l’aprenentatge a través de l’experiència personal de fer i crear les coses. Cada vegada més centres opten per acostar la tecnologia i la ciència als seus alumnes d’una manera pràctica, creativa i estimulant la participació. A més, la cultura Maker, per a molts docents, és una forma de generar solidaritat, col·laboració oberta i en xarxa (gràcies a les eines digitals) i treball en equip i una via fonamental per fomentar valors com la cooperació, el respecte i el pensament crític.

Per tal de fer una previsió de l’assistència, cal fer inscripció a través d’aquest FORMULARI. El mateix dia 2 de juny, un cop tancat el formulari a les 12 del migdia, us farem arribar la URL del webinar.

Us convidem a participar-hi i us demanem que en feu difusió als centres educatius del vostre àmbit, als vostres sistemes i xarxes socials i que feu extensiva aquesta informació als professionals del vostre Servei Educatiu i els  animeu a participar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>