Fòrum Escoles Verdes – Cambrils 20 de març

El proper dimecres 20 de març es celebrarà a Cambrils un dels Fòrums del Programa Escoles Verdes, que comptarà amb la participació de 23 centres de primària de les comarques del Baix Camp, Tarragonès i Alt Camp. Cada centre serà representat per un o dos mestres i de dos a quatre alumnes, membres del comitè ambiental, que és l’òrgan de participació que planifica i dinamitza les accions d’Escola Verda.
En total, unes 125 persones, entre mestres i alumnes, es reuniran per tal de compartir experiències, propostes i idees per millorar l’educació per a la sostenibilitat a les escoles i, per extensió, al seu entorn més proper.
El fòrum s’iniciarà al Centre Cultural, on representants municipals i dels departaments de Territori i Sostenibilitat i d’Educació de la Generalitat, donaran la benvinguda als participants. A continuació, es realitzarà un mercat d’experiències per afavorir l’intercanvi d’idees entre els centres. Després d’esmorzar, els alumnes per una banda i els mestres per una altra, es distribuiran en diferents grups de treball en els quals els participants podran reflexionar sobre les accions que realitzen al seu centre.
Tots els grups, un cop finalitzades les sessions, es desplaçaran a peu fins al Parc del Pescador, on es dinarà, i en acabat s’iniciarà l’acció de la tarda on els participants visitaran la platja.
Tots els Fòrums d’Escoles Verdes conclouen amb la realització d’una acció, per part dels participants, que posi en relleu algun valor natural del lloc que es visita, i en la qual, a més de conèixer, els participants puguin realitzar alguna acció de millora. En aquest cas, es realitzarà una dinàmica de detecció de microplàstics a la sorra.

CEL ROGENT EDUCACIÓ AMBIENTAL
Assessors del Programa Escoles Verdes.
escolesverdes@celrogent.com / 977.600.895

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>