Concurs Wapps .cat

Wapps .cat és un concurs de creació de llocs web i apps en català que té per objectius fomentar el coneixement de les TIC, la creativitat dels participants i la normalització del català en l’entorn digital​. Qualsevol escola dels territoris de parla catalana pot participar en aquest projecte, un dels més emblemàtics de la Fundació .cat pel seu impacte territorial i participació entre els joves de 10 a +18 anys. Està adreçat a alumnes​ de 5è i 6è de primària,​ ESO, batxillerat i cicles ​formatius de grau mitjà i​ superior​.

Enguany en celebra la 12a edició i, com a novetat, els diferents docents haureu de crear-vos un perfil per tal de poder inscriure els diferents grups al concurs wapps.cat. Aquest sistema permet que no hàgiu de repetir les vostres dades i les del centre cada vegada que vulgueu inscriure un grup al concurs.

[+] Informació i inscripcions

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>