28 de juny – Sessió Futurs Emprenedors Rurals

Des del projecte Futurs Emprenedors Rurals  s’han obert inscripcions per a les escoles interessades a dur a terme el projecte d’emprenedoria FER el curs 2021-2022. A més a més, s’ha organitzat una sessió informativa per a les escoles que vulguin conèixer el projecte, les novetats del següent curs escolar i experiències d’altres mestres que han implementat FER.

La sessió informativa en línia tindrà lloc el dilluns 28 de juny a les 12.00h i està adreçada a totes les escoles que vulguin implementar l’emprenedoria a 5è o 6è de primària i es trobin en territoris rurals.

 

Podeu veure el cartell de la jornada informativa i la nota de premsa que s’ha enviat als mitjans per tal que disposeu de més informació.

Futurs Emprenedors Rurals és un projecte que busca ser una eina i un suport per a mestres en el foment de les habilitats emprenedores a 5è i 6è de primària. Els materials estan creats de manera que es poden adaptar a les necessitats específiques de mestres i alumnes. La protagonista de la història és FER, una abella que viu en un rusc que pateix el despoblament i ha de buscar solucions per evitar el despoblament total del seu rusc, així com està passant a les zones rurals avui en dia. Els materials s’estructuren en tres blocs diferents i altres materials complementaris. El primer, sobre històries d’invents, el segon sobre la creació de l’empresa i el tercer és un recull d’històries d’empreses exitoses de la Catalunya rural.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>