Nou Espai a TV3- Super3 – Desenvolupament Sostenible

El Super3 estrena l’espai sobre desenvolupament sostenible “Objectiu 2030”, produït pel Departament d’Educació en col·laboració amb TV3

Aquest dilluns, 18 de maig, a les 19.50, el canal Super3 ha estrenat “Objectiu 2030″, un espai produït pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya amb la col·laboració de TV3, que incideix en els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) impulsats per l’ONU. Els capítols d'”Objectiu 2030” s’emetran de dilluns a divendres i es podran tornar a veure l’endemà de l’estrena, a les 10.20. Els programa està presentat per dos mestres de primària, el Joan Cirera i la Rita Morros.

Els capítols

L’any 2015, l’ONU va aprovar l’Agenda 2030 sobre el Desenvolupament Sostenible, una oportunitat perquè els països i les seves societats emprenguin un nou camí per millorar la vida de tothom, sense deixar ningú enrere. L’Agenda té 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), un conjunt de propostes per a la millora del planeta.

Els 17 capítols d'”Objectiu 2030″ se centren en cadascun d’aquests Objectius de Desenvolupament Sostenible: fi de la pobresa, fam zero, salut i benestar, educació de qualitat, igualtat de gènere, aigua neta i sanejament, energia neta i assequible, treball digne i creixement econòmic, indústria, infraestructures i innovació, reducció de les desigualtats, ciutats i comunitats sostenibles, consum i producció responsables, acció climàtica, vida submarina, vida terrestre, pau i justícia i aliances per als objectius mundials.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>