El Pot

potcap

El Pot és un programa de suport als centres educatius del Bages i del Moianès que proposa una sèrie d’activitats didàctiques i aporta ajuts per poder-les desenvolupar.

Totes les activitats, si no s’indica el contrari, estan pensades per fer-les als centres educatius.

En el marc de la pandèmia per Covid-19 que estem vivint, des del Departament de Salut ens han fet arribar unes mesures específiques pels centres educatius, així, com per les activitats que s’hi duen a terme per tal de garantir els dos grans pilars per fer front la pandèmia: les mesures de protecció i la traçabilitat. Per aquest motiu, trobareu les activitats d’aquest Pot adaptades a les mesures de prevenció (distància, higiene de mans, mascareta…).

Trobareu totes les activitats al menú desplegable de l’esquerra.

Les sol·licituds s’han de fer a través del formulari que trobareu a la part inferior del menú de l’esquerra de les pàgines web d’El Pot, de 7 a 21 de setembre de 2021.
A partir de 18 d’octubre es comunicaran les assignacions als centres.
La selecció es farà tenint en compte l’adequació a les condicions de cada proposta per part del grup sol·licitant (quantitat d’alumnes, nivell, disponibilitat d’espai, prioritat, etc.) i el volum global d’ajuts que rep el centre en el conjunt del programa.

La participació en el programa implica el compromís dels centres a respectar els requisits de cada activitat, a acceptar les condicions econòmiques, a abonar l’import corresponent el mateix dia que es fa l’activitat i a respondre les enquestes de valoració de les activitats.

Trobareu informació d’altres activitats que ofereixen els serveis didàctics de diferents institucions i organitzacions de la comarca en aquest enllaç.

Organitza: