Activitat IES Festival literari Tocats de Lletra

Tocats de Lletra és un festival poètic organitzat conjuntament per l’Ajuntament de Manresa, el Gremi de Llibreters de Catalunya, Òmnium Cultural Bages-Moianés i un munt d’entitats de la ciutat vinculades a l’àmbit cultural i literari. El Tocats de Lletra es celebra cada mes d’octubre a… Llegeix més»

VI Projecte RetoTECH Endesa curs 2020 – 2021

Aquesta edició està dirigida a centres d’educació secundària. RetoTech té com a objectiu formar a professors i alumnes en l’emprenedoria tecnològica. Al juny de 2021 es celebrarà el Festival Fundació Endesa, on els centres participants presentaran un projecte tecnològic. Fundació Endesa dotarà… Llegeix més»

Desinformació. L’engany compartit

Compartim el projecte Learn to Check, una web pionera en educació mediàtica i verificació digital. Learn to Check, és unaplataforma web centrada en la formació contra la desinformació, amb continguts totalment en obert, i disponible en tres idiomes (català, castellà i anglès). Es tracta d’una… Llegeix més»

Edició 2020 de la Europe CodeWeek

Ja està en marxa l’edició d’aquest any 2020 de la Code Week.
Com es participa? Organitzeu una activitat amb la vostra classe i compartiu la idea amb altres docents del vostre centre educatiu. Pot ser un taller presencial, una lliçó amb els… Llegeix més»