Dinamitzem? Propostes per a la biblioteca escolar

Amb l’objectiu d’intentar facilitar la feina de les persones que coordinen les biblioteques dels centres educatius, Des del programa “puntedu” del Departament d’Educació i per facilitar la feina ales persones que coordinen les biblioteques dels centres educatius… Llegeix més»

1r Premi Montepio d’Àlbum infantil il·lustrat

Amb la finalitat de potenciar la creació literària per a nens i nenes, Montepio de Conductors de Manresa-Berga convoca, amb la col·laboració de Pagès editors, el primer Premi Montepio d’Àlbum Infantil Il·lustrat. Podran participar totes les obres il·lustrades de temàtica lliure, però relacionada amb la… Llegeix més»

La transformació i el lideratge en relació amb l’educació

Us informem que el proper 29 d’octubre, a les 18.00 h tindrà lloc la conferència “La transformació i el lideratge en relació amb l’educació” que oferirà el senyor Xavier Marcet. Aquesta conferència s’emmarca en el cicle L’educació en temps d’incertesa, que ofereix Claustre Obert a la recerca educativa,… Llegeix més»

Robocat 2021: El campionat de Robòtica de Catalunya

L’Associació El Racó dels Robotaires et convidem a participar en la 5a edició de la RoboCAT, El Campionat de Robòtica de Catalunya, que s’ambienta en els Bastaixos. L’edició d’enguany es celebrarà de forma virtual. Els equips inscrits a la competició posaran a prova els seus robots… Llegeix més»

La Clika

Un curs més, s’engega  La Clika  una cantata online per a infants de primer cicle de primària impulsada per l’entitat  Cases de la Música.  Una entitat sense ànim de lucre que pretén dinamitzar la música i que compta amb el suport de la Generalitat, les… Llegeix més»

Activitat IES Festival literari Tocats de Lletra

Tocats de Lletra és un festival poètic organitzat conjuntament per l’Ajuntament de Manresa, el Gremi de Llibreters de Catalunya, Òmnium Cultural Bages-Moianés i un munt d’entitats de la ciutat vinculades a l’àmbit cultural i literari. El Tocats de Lletra es celebra cada mes d’octubre a… Llegeix més»