Sant Jordi 2019. Recomanacions literàries

Guies de lectura i recomanacions de llibres infantils i juvenils per llegir, regalar, comprar.. aquest Sant Jordi 2019.

 

  • El grup BIBLIOMÈDIA, amb bon criteri, fa un recull de referències bibliogràfiques en el món de la literatura infantil i juvenil (LIJ), Sant Jordi: llibres i… llibres!
  • Setzè número del butlletí editat pel Seminari de Bibliografia Infantil i Juvenil de Rosa Sensat amb una nova selecció de llibres tant d’imaginació com de coneixements amb l’objectiu de facilitar a infants i joves unes lectures d’interès i qualitat (primavera 2019).
  • L’equip Gretel (Grup de Recerca de literatura infantil i juvenil i educació literària de la Universitat Autònoma de Barcelona) ha publicat els llibres més valorats per la crítica, llibres d’abril.
  • El Seminari de coordinació de biblioteques escolars del CRP de Gràcia, en col·laboració amb la llibreria Casa Anita, ha elaborat una guia adreçada a tota la comunitat educativa amb l’objectiu de promocionar la lectura dels infants i fer-ne difusió a les escoles (abril 2019).
  • El Grup de treball de Literatura Infantil i Juvenil del Garraf  ha elaborat la Guia de Lectura _ Sant Jordi 2019. Recull de suggerències per a cadascun dels cicles d’educació infantil i primària.
  • Lectures recomanades Sant Jordi 2019 per Jaume Centelles.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>