Conferències 1r trimestre curs 20/21

INSCRIPCIONS OBERTES!
La conferència inaugural del curs 20/21 anirà a càrrec d’Hector Ruiz, director de ISTF, International Science Teaching Foundation, i autor dels llibres: Coneix el teu cervell per aprendre a aprendre i ¿Cómo aprendemos? Una aproximación científica al aprendizaje y la enseñanza. Dijous 10 de setembre a les 11:30h.
Per poder rebre l’enllaç haureu d’inscriure’s a l’activitat que trobareu dins el PFZ Alt Penedès amb els codis indicats.… Llegeix més»

Presentació de la Campanya ‘La Marató TV3’ curs 20-21

Ens plau fer-vos coneixedors i partícips de la col·laboració establerta enguany entre el Departament d’Educació i la Fundació La Marató.
Aquest any, la 29a edició de La Marató de TV3, que es farà el 20 de desembre, i estarà dedicada a la Covid-19, desplegarà la seva capacitat de sensibilització i mobilització social en benefici de la recerca i, dins de la promoció social prèvia a la Marató.… Llegeix més»

Curs pràctic d’oratòria per a docents

Dins el marc de la Xarxa de Comunicació oral de l’Alt Penedès Tenim la paraula s’han obert quatre cursos virtuals (30h) de pràctiques d’oratòria per a docents. Van adreçats a docents de tots els nivells i es realitzaran durant una setmana de juliol.
La inscripció està oberta i és prioritària per als centres que formen part de la XCO Tenim la Paraula.… Llegeix més»

Jornada ‘Educació amb l’entorn i desenvolupament rural’

Jornada que es durà a terme el dilluns 29 de juny a les 11:00h i està organitzada per l’Associació d’Iniciatives Rurals de Catalunya (ARCA), amb la col·laboració de l’Associació Leader de Ponent, el Consorci GAL Noguera-Segrià Nord i el programa d’Escoles Verdes. Veure el programa.
Per assistir-hi, cal inscriure‘s prèviament.… Llegeix més»