L’estudi del medi a la vegueria Penedès

Jornada pedagògica

Dins del marc del Pla de Formació de Zona, el Servei Educatiu de l’Alt Penedès ha organitzat una jornada pedagògica amb l’objectiu d’aprofundir en l’estudi de coneixement del medi i intercanviar experiències. La jornada tindrà lloc a l’auditori de Vinseum el 20 d’octubre de 2018, de 9 a 14h i compta amb la participació d’una cinquantena de docents de Primària i Secundària interessats en el coneixement del medi.

Programa:

9 Recepció. Presentació de la jornada
1/4 de 10 Conferència-marc: “Com treballar competencialment el medi a l’aula”, a càrrec de Jordi Rodon Cuixart, Catedràtic d’educació secundària i assessor al Servei d’Innovació i Formació del Professorat al Departament d’Ensenyament.
1/4 d’11 Presentació del web El Penedès, un portal que recull informació àmplia i actualitzada de la vegueria i propostes educatives per a l’estudi del medi.
Dinàmica de treball cooperatiu a partir de la informació d’aquest web.
1/4 de 12 Esmorzar.

Fira d’entitats i empreses que ofereixen propostes sobre el coneixement del medi.

Quatre passes | Viu la Vinya | Centre d’interpretació de l’aigua de Torrelavit | Medi Ambient Ajuntament de Vilafranca del Penedès | Servei d’Educació Ambiental de la Mancomunitat Penedès Garraf | Museus de la vegueria Penedès | La casa sostenible del Toni Mestres al nucli urbà de Vilafranca del Penedès

12 Presentació d’experiències:

  • Programa educatiu dels museus de la vegueria Penedès.
13 Comiat.
Empreses col·laboradores:
Organitza:

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>