Recursos per al professorat del Museu del Cinema

Nou espai a la pàgina web del Museu del Cinema amb recursos per al professorat. Hi ha recollits diversos materials per poder aprofundir en aquells aspectes que puguin servir per a la pràctica docent.

Propostes relacionades amb el contingut de l’exposició i amb l’educació en llenguatge audiovisual, que us poden ser d’ajut a l’hora de plantejar propostes didàctiques pels alumnes.

Què hi podeu trobar?

Maletes didàctiques en línia 7 de Cinema

Destapem els secrets del Cinema a l’aula! Descobrim els suports fílmics, els gèneres cinematogràfics i els oficis del cinema. Coproducció del Museu del Cinema amb la Filmoteca de Catalunya.

Guia didàctica de visita autònoma

Us proposem un recorregut pels diferents espais del museu que us permetrà conèixer els espectacles i aparells que van permetre la invenció del cinema. El contingut és adaptable a les diferents etapes educatives.

Fabriquem joguines òptiques

Recull dels diferents aparells que us hem anat proposant aquestes setmanes de confinament per a fer des de casa. Descobrim els invents precursors del cinema.

Aparells precursors del Cinema

Audiovisuals que recullen l’origen dels elements que han format part de l’evolució de les imatges i dels espectacles audiovisuals que van fer possible la invenció del cinema.

Pel·lícules amb material didàctic

Recull dels films disponibles a la biblioteca del Museu del Cinema que disposen de material didàctic per treballar-les a l’aula. Classificació feta per temes i/o per nivells educatius.

Per a qualsevol informació podeu posar-vos en contacte a través de educacio@museudelcinema.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>