Materials de formació POEFE

Gràcies al cofinançament entre el Ministerio de Educación y Formación Profesional i el Fons Social Europeo “Programa Operativo de Empleo Formación y Educación” 2014-2020, POEFE, s’han pogut dissenyar i dur a terme diferents activitats formatives destinades a:

  • Reduir i prevenir el fracàs escolar i l’abandonament prematur dels estudis.
  • Donar suport a centres educatius d’entorns socioeconòmics vulnerables.
  • Treballar competències vinculades a l’aprendre a aprendre, l’autonomia personal i la competència comunicativa.
  • Oferir estratègies i metodologies de treball per acompanyar l’alumnat d’educació primària i d’educació secundària amb pocs recursos personals i socials per seguir autònomament el seu procés educatiu i d’aprenentatge.
  • Afavorir les competències bàsiques incidint directament en el treball en l’aula.

En aquest context, des de l’àmbit de Coneixement del medi del CESIRE, us volem fer arribar una oferta d’autoformació per docents de cicle superior de primària i primer cicle de secundària.

En Medi_Steam per un futur possible trobareu reflexions de diferents experts en la matèria, destinades a ampliar la mirada sobre l’ensenyament-aprenentatge del Coneixement del medi (Àmbit científic i Àmbit social i cultural) dels i les docents. Per altra banda, es posen al servei de l’alumnat diversitat d’activitats, materials, eines, també de digitals per poder desenvolupar els seus projectes.

Des del Departament d’Educació volem fer arribar aquest projecte formatiu el màxim de centres possibles, especialment aquells que per les seves circumstàncies són considerades d’alta complexitat.

Per qualsevol aclariment, les persones de contacte per aquesta formació són la Núria López (nlopez@xtec.cat) i l’Elvira Martí (emarti3@xtec.cat).


Departament d’Educació
CESIRE (cesire@xtec.cat)
Àmbit de Coneixement del Medi


MEDI_STEAM per un futur possible

Els materials de formació que us proposem tenen com a objectiu, l’autoformació teorico-pràctica. Apoderar als docents en el plantejament didàctic de projectes integradors, presentant recursos que permeten treballar, a l’aula, els problemes socialment rellevant des del punt de vista de les ciències socials, ciències naturals i la resta d’àmbits STEAM.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>