Formació específica Esfer@

Previsió de grups i calendari de la formació inicial dels membres d’equips directrius novells que no han utilitzat mai l’aplicació Esfer@.

La formació inicial de l’equip directiu, durant el primer any en què s’exerceix la funció directiva, és clau per utilitzar amb eficiència i correcció les aplicacions que es posen al servei dels centres educatius. Esfer@ és l’aplicació en línia de suport per dur a terme la gestió administrativa, acadèmica i econòmica dels centres eductius del Departament d’Educació.

Durant els mesos d’octubre i novembre es durà a terme la formació inicial dels membres dels equips directius que mai no han utilitzat l’aplicació mitjançant diverses activitats de formació.

Les activitats per al curs 2019-2020 són:

Es tracta d’una formació adreçada a persones novells en el càrrec directiu.
L’horari (15 h a 20 h preferentment). Per a la primera sessió, teòrica. Per a la segona sessió, amb ordinador.
Període d’inscripció fins al dia 8 d’octubre de 2019.


Col·lectiu:

Persones novells en càrrecs directius que no han rebut cap tipus de formació bàsica sobre el funcionament de l’aplicació Esfer@, per a la gestió econòmica o per a la gestió acadèmica i administrativa. En concret:

    • Gestió econòmica:

Principalment secretaris i secretàries novells de centres educatius. Poden assistir altres càrrecs directius que duran a terme la gestió econòmica en aquells centres que no disposen de secretari o secretària.

En el cas de directors i directores novells de centres educatius, cal recordar que ja assisteixen a les sessions pròpies de formació inicial, la qual inclou la mateixa formació en gestió econòmica.

Directors i directores novells de serveis educatius.

    • Gestió acadèmica i administrativa:

Principalment directors i directores o secretaris i secretàries novells, de centres o serveis educatius.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>