Presentació del llibre ‘Boig per explicar-te’

En motiu del Dia Mundial de la Salut Mental el dijous 10 d’octubre, a les 19h, a la Biblioteca Torres i Bages de Vilafranca, es presentarà el llibre ‘Boig per explicar-te’, un recull de contes per explicar la Salut Mental, adreçat als infants de cicle superior, mestres i famílies.

Durant la presentació es podrà gaudir de l’escenificació d’un dels contes i comptarà amb un diàleg entre l’autora, Margarita Benjumea i la mestra, psicopedagoga i escriptora, Quima Ricart, que ens aproparan a les raons per haver-lo escrit i els principals trets de la campanya a les escoles.

A través d’aquest llibre El Turó inicia una Campanya d’informació i lluita contra la discriminació en salut mental, en l’àmbit educatiu i comunitari, amb l’objectiu de reduir les barreres que existeixen per a la recuperació, el benestar i desenvolupament d’una vida digne de les persones amb un trastorn mental.

Una bona informació sobre la cura de la salut mental i la possibilitat de parlar dels trastorns mentals, des de d’una vessant lliure de prejudicis i falses creences, permeten minimitzar alguns dels seus efectes però sobretot faciliten accedir a l’ajuda el més aviat possible. Evitant una possible cronificació i proporcionant noves oportunitats d’aprenentatge i inclusió.

Aquest llibre il·lustrat és el fruit de la col·laboració desinteressada entre molts protagonistes ben coneguts a nivell de l’Alt Penedès que han cregut que val la pena posar de relleu aquest tema. Voldríem que us sentíssiu encuriosits i interpel·lats a participar amb nosaltres com ho han fet ells.

Per això esperem que la proposta sigui del vostre interès i puguem comptar amb la vostra assistència.

Foix Sogas
Directora de serveis
El Turó. Salut Mental. Associació de familiars i amics

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>