Fira del Coneixement 2021

La Fira del Coneixement 2021 tindrà lloc els dies 14 i 15 d’abril de 9.30 a 12.30h, segons el torn que correspongui. Atesa la situació serà en format virtual, però amb una participació activa per part dels estudiants de 4t d’ESO, Batxillerat i CFGS. Consulta el programa.

Aquest curs s’ha obtat per reduir el nombre d’estands a visitar (Grups de recerca de la UPC participants), per tal que els estudiants visitants hi puguin participar activament. Per aquest motiu, els interessats en visitar la Fira haurien de formalitzar la inscripció el més aviat possible, abans del 8 de març.

La Fira s’adreça a estudiants de 4t d’ESO, Batxillerat i CFGS. A la inscripció caldrà indicar el nombre de connexions previstes: 1 per grup si la connexió és des del centre, o bé 1 per estudiant si es connecten els estudiants individualment.

Una vegada acabat el termini d’inscripció es farà arribar als centres el següent material:

  • Presentació dels Grups de Recerca que participaran a la Fira abans de la darrera setmana de març, per tal de que cada Institut pugui preparar 2 preguntes a cada Grup de Recerca que hi participi
  • Informació del dia que correspongui (dia 14 o dia 15)
  • Enllaços per a la connexió, uns dies abans

PROGRAMA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>