Els trastorns de la conducta alimentària | Formació juliol

Activitats formatives Els trastorns de la conducta alimentària: prevenció de l’anorèxia i la bulímia des del centre educatiu que s’oferiran la primera quinzena del mes de juliol en col·laboració amb l’associació contra l’anorèxia i la bulímia (ACAB).

Aquesta formació pretén proporcionar informació i eines als orientadors i orientadores de centres de secundària i FP perquè siguin capaços d’identificar els senyals d’alerta d’un possible cas de trastorn de la conducta alimentària al centre educatiu, saber quins passos donar davant la sospita i conèixer quina metodologia i estratègies fer servir a l’hora de realitzar accions per prevenir els trastorns de la conducta alimentària i promoure la salut entre l’alumnat des del centre educatiu.

Es tracta d’una jornada de 4h de durada sincrònica (amb un descans entre mig) adreçada a orientadors i orientadores de centres de secundària i FP, i 1h asincrònica per tasques de revisió de materials.

Les sessions estan previstes el divendres 2/7/2021 de 9:00 a 13:30

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>