Congrés Català d’Educació Matemàtica

Ja és novembre i queden menys de quinze dies per a la celebració del C2EM 2020.

Estem molt il·lusionats, ja són més de 535 inscrits. I vosaltres ja us hi heu inscrit? Us ho perdreu?

Tot i que el format que finalment durem a terme no és el que ens imaginàvem fa quatre anys, quan vam entomar aquest repte. Ens hem reinventat i hem adaptat el format per poder organitzar totes les comunicacions i propostes en format virtual.

Volem dir-vos que totes i tots els que farem possible aquest gran esdeveniment estem treballant per tal que tot surti d’allò més bé.

Confiem sigui una experiència molt estimulant per a tots i totes!

Us fem arribar les primeres informacions útils per a la vostra participació:

Horari general

Podeu trobar el marc horari dels 3 dies a la web.

  • divendres 13 de novembre de 17.30 a 20 h
  • dissabte 14 de novembre

– matí de 9 a 14.30h
– tarda de 16 a 19.30h

  • diumenge 15 de novembre matí de 9 a 13 h.

Organització de les sessions

Al C2EM, a més de les activitats plenàries, trobareu 96 aportacions dels diferents nivells educatius i nuclis temàtics. Hi trobareu comunicacions, propostes d’activitats d’aula i presentacions curtes, seguides en tots els casos de torns de preguntes a través del xat.

Us podeu informar a través de la pàgina web C2EM 2020

Certificat d’assistència 

La participació a les conferències i les diferents franges del congrés català d’educació matemàtica us permetrà obtenir un certificat de formació de 15 h.

Si no teniu feta la inscripció encara hi sou a temps. Us podeu inscriure a la pàgina del congrés C2EM 2020No us ho podeu perdre.

Comitè organitzador del C2EM2020

c2em@feemcat.org

@C2EM2020


Del 13 al 15 de novembre del 2020 tindrà lloc del Congrés Català d’Educació Matemàtica a Reus i Tarragona en format virtual.

Ateses les circumstàncies que estem vivint a causa del Covid19 i donada la impossibilitat de celebrar el C2EM 2020 en format presencial, els Comitès Local, Organitzador i Científic del C2EM 2020, la junta de Feemcat i representants del Departament d’Enginyeria Informàtica i Matemàtiques de la Universitat Rovira i Virgili han acordat la celebració del C2EM 2020 el 13, 14 i 15 de novembre a Reus-Tarragona en format virtual.

El C2EM s’inaugurarà el 13 de novembre de manera semipresencial al Palau de congressos de Tarragona. La conferència inaugural anirà a càrrec a càrrec de l’Eduardo Sáenz de Cabezón, sota el títol: “Ganar, ganar, ganar y volver a ganar”

La cloenda del C2EM 2020 serà el diumenge 15 de novembre. I anirà a càrrec de Laura Morera i Jordi Font, porta per títol “Reus, tenim un problema… Doncs, portem-lo a classe!”

La nostra fita és que el congrés sigui punt de trobada de tots els docents d’infantil, primària i secundària que estimen les matemàtiques.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>