Concurs Teatre en Anglès ESO

9è Trinity College London Concurs de Teatre Shakespeare 2020

S’obre convocatòria de presentació per a la 9a edició del nostre concurs per a alumnes d’ESO, en col·laboració amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la col·laboració de Macmillan.

El text pel Trinity Shakespeare Theatre Competition per l’any acadèmic 2019-2020 es: ‘A Midsummer Night’s Dream‘ (El somni d’una nit d’estiu).

Es tracta d’un material que serà de gran utilitat per a qualsevol classe d’anglès. Les línies generals del concurs continuen sent les mateixes, podeu consultar-les a les bases. També hi podeu consultar els premis pels guanyadors.Teniu fins al 31 d’octubre de 2019 per inscriure l’escola. Durant el mes d’octubre, farem tallers per ajudar-vos a preparar l’obra.

Animeu-vos a participar, serà una experiència molt enriquidora pels vostres alumnes, i comptem amb grans premis pels finalistes!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>