Actuacions Congrés d’Educació Pública a Catalunya | Penedès-Garraf

Els Moviments Renovació Pedagògica de l’Alt Penedès, el Baix Penedès i el Garraf, amb la col·laboració dels tres CRP’s de la zona, organitzen dins de les activitats prèvies del Congrés d’Educació Pública a Catalunya: reflexió sobre l’educació avui i demà, que es celebrarà el 15 i 16 de maig del 2020, tres debats en el territori. La primera jornada territorial serà:

Currículum, organització i avaluació
Dissabte, 23 de novembre de 2019 de 9:00 a 14:00h a l’Escola Josep Andreu Charlie Rivel (Passeig de Vilanova 37 – 39 de Cubelles).
Ponència inicial a càrrec de la Mila Naranjo Llanos, professora de la Universitat de Vic i consultora del màster oficial d’Educació i TIC de la UOC.
A continuació debats i conclusions.

L’assistència a cadascuna de les tres jornades territorials estarà reconeguda amb una certificació de 5 hores de formació.

Per a més informació i inscripcions a la primera jornada cliqueu aquest enllaç.

Per preparar les dinàmiques posteriors a la ponències de cadascuna de les tres jornades, promoure la reflexió a l’entorn dels continguts proposats a cada trobada i afavorir el treball en xarxa com a dinamitzador del territori hi haurà un grup de treball obert a la participació de docents de les tres comarques i de diferents nivells educatius, que serà coordinat des de de la Xarxa d’Escoles Públiques Inquietes del Garraf (XEPIG).

La participació en aquest seminari de coordinació tindrà una certificació de formació de 20h.
Per a més informació i inscripcions en aquesta activitat formativa cliqueu aquest enllaç.

Per més informació sobre Congrés d’Educació Pública de Catalunya aneu al web.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>