Presentació del nou espai “Explora 0-6”

“Explora 0-6” és un nou espai d’experimentació en els àmbits científic i tècnic, pensat per a infants de 0 a 6 anys.

Aquest espai, situat dins del mNACTEC (Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya), proposa despertar la curiositat dels infants d’una manera propera, participativa i engrescadora per contribuir al seu aprenentatge, i és una mostra del compromís del mNACTEC amb la promoció de l’educació STEM (ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques) des de la primera infància.

Per saber-ne més, visiteu el blog d’Educació: Explora 0-6


El dijous 14 de març, a les 18.00 h, es farà la presentació del nou espai “Explora 0-6” del Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC). Es tracta d’un espai de descoberta i experimentació per a infants de 0 a 6 anys, dissenyat amb l’assessorament de l’equip educatiu del Grau d’Educació Infantil de la Facultat de Ciències Socials de Manresa (Uvic-Universitat Central de Catalunya). La creació d’un espai per als més petits és una mostra del compromís del mNACTEC amb la promoció de l’educació STEM (ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques) des de la primera infància.

Cal fer reserva a través de la pàgina d’inici del mNACTEC > Activitats > Recerca i divulgació > Presentació de l’espai de descoberta “Explora 0-6” per a infants de 0 a 6 anys

L’acte inclourà la xerrada “eSTEM per la infància”, a càrrec de Montserrat Pedreira, directora del Grau en Educació Infantil de la Facultat de Ciències Socials de Manresa. En la conferència es presentarà “Explora 0-6” com un espai que afronta el repte de promoure un acostament participatiu i engrescador a l’activitat científicotecnològica des de les primeres edats. “Explora 0-6” està pensat per a proporcionar als infants experiència directa amb fenòmens diversos des de la pròpia iniciativa i la recerca de solucions obertes.

Un cop acabada la xerrada, els assistents podran visitar el nou espai expositiu “Explora 0-6”.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>