Exposició TRANSITAR, orientar-se en un món canviant

TRANSITAR és un projecte expositiu que parteix d’un procés participatiu i creatiu.Tracta de com orientar-se en un món canviant. Ofereix una mirada humanista de l’orientació, més enllà de les transicions dins el sistema educatiu, dels centres i dels horaris lectius. Una visió holística de l’educació a temps complet, que afecta a totes les persones al llarg de la vida.

L’exposició TRANSITAR, orientar-se en un món canviant, és la part més visible del projecte TRANSITAR. Està dissenyada per a tots els públics i té un caire dinàmic ja que està pensada com una exposició viva. A l’exposició entrem en contacte amb persones de diversos municipis (entre ells Vilafranca del Penedès) que han participat en el projecte, a través dels seus testimonis. Les seves aportacions ens apropen a les qüestions relacionades amb l’orientació des de l’experiència vital.

L’exposició estarà instal·lada a la Capella Sant Joan de Vilafranca del Penedès, del 26 d’octubre al 24 de novembre de 2019 i, a banda de l’horari d’obertura al públic, s’oferiran visites adreçades als centres educatius que es podran sol·licitar prèviament.

En breu, es concretarà el calendari de visites i també les propostes pedagògiques vinculades amb l’exposició.

Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, ja que forma part de la seva estratègia de reducció de l’abandonament escolar prematur i millora de l’èxit educatiu. A continuació s’adjunta l’enllaç a la pàgina web de la Diputació de Barcelona on trobareu més informació sobre el projecte TRANSITAR: https://www.diba.cat/es/web/transitar 

Per a més informació contactar amb: Roser Vives, tel. 93 892 03 58, ext. 1774, rvives@vilafranca.org

Servei d’Educació de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>