X Jornades de Reflexió i Recerca: Psicomotricitat i Escola

El 8 i 9 de novembre de 2019 es realitzaran, a la Universitat Autònoma de Barcelona, les “X Jornades de Reflexió i Recerca: Psicomotricitat i Escola” La temàtica d’aquesta jornada serà “l’adult: una presència que acompanya”.

Trobareu tota la informació de la jornada en el següent enllaç: https://jornadespsicomotricitat.uab.cat/ 

Les #JornadesPsicoUAB2019 es construeixen entre tots i totes i, per això, en aquesta edició es continua apostant per un espai de difusió dins del programa per a que tothom que ho desitgi pugui explicar una experiència educativa o una recerca relacionada amb la temàtica de les jornades.
Fins el 29 de setembre estarà obert el termini per lliurar al comitè organitzador les comunicacions en format escrit (omplint la plantilla que es troba a la pàgina web). Les comunicacions acceptades es podran presentar de manera oral en les jornades i formaran part de l’espai de difusió d’aquestes.
Per a més informació sobre les comunicacions d’experiències educatives o de recerca, podeu consultar la pestanya “comunicacions” de la web de les jornades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>