7th Alt Penedès English Day

El 7è Alt Penedès English Day té lloc a Sant Cugat Sesgarrigues amb la participació de l’alumnat de cicle superior de vuit centres de primària del territori.

Les escoles Sant Jeroni de Sant Pere de Riudebitlles, Jacint Verdaguer de la Granada, Avinyonet del Penedès, Sants Abdó i Senén del Pla del Penedès, Pont de l’Arcada d’Olesa de Bonesvalls, Montanyans de Sant Marçal i Dr. Samaranch i Fina de Santa Margarida i els Monjos seran acollides per l’escola Les Vinyes de Sant Cugat Sesgarrigues.

La jornada començarà a les 9h del matí del dimarts 11 de juny de 2019 i seguirà amb activitats de competència comunicativa en anglès que han estat preparant els docents participants del grup de treball del Pla de Formació de Zona de l’Alt Penedès.

Al bloc de l’altpenedesenglishday.blogspot.com trobareu tots els vídeos de presentació de les escoles participants “Reading Stories” i les mascotes 2019 “Reader Mascots 2019” que es van proposar com a candidates.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>