V Jocs florals de catalunya (inscripcions fins el 23 de març!)

Ja s’ha obert el termini d’inscripció de la cinquena convocatòria dels Jocs Florals Escolars de Catalunya.

Per participar, cal omplir el Formulari d’Inscripció indicant la voluntat de participació del centre i en quina o quines categories. El període d’inscripció era fins el 28 de febrer però s’ha ampliat fins el 23 de març

Recordeu que, des del curs passat hi ha la categoria conte audiovisual il·lustrat per a l’alumnat de primària. L’objectiu és promoure la creació literària potenciant  el treball interdisciplinari des de l’ àmbit lingüístic, l’àmbit digital i l’ àmbit artístic. En aquesta categoria s’han d’abordar noves tècniques narratives com el guió, la llengua oral, la banda sonora i la dimensió visual i plàstica.
En el bloc Conte audiovisual il·lustrat  podeu trobar una proposta  per a treballar el conte audiovisual com a projecte de treball interdisciplinari, així com un llistat de recursos d’àudio i vídeo que es pot utilitzar per a l’ elaboració del conte audiovisual.

Passat el període d’inscripció, s’enviarà als centres inscrits la informació detallada de com i quan lliurar els treballs.  

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>