Setmana de la natura

Des de la Xarxa de Custòdia del Territori  i la Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya fan una nova edició de la Setmana de la Naturadel 26 de maig al 5 de juny.
La Setmana de la Natura és una campanya ambiental en la qual les institucions, entitats, escoles, administracions… organitzen activitats de caire ambiental a tot Catalunya. Algunes aprofiten activitats que ja tenien programades i altres utilitzen la setmana de la natura com una bona excusa per muntar-ne de noves.

Podeu entrar les vostres activitats ambientals a la web www.setmananatura.cat i així estaran incloses en aquesta setmana temàtica. Entre tots i totes intentem donar un major pes a les activitats ambientals del país per fer veure als governs i a nosaltres mateixos que el sector ambiental és un vector mobilitzador de la nostra societat que empeny amb força.

A més a més, recordeu que rebreu gratuïtament les polseres de la Setmana de la Natura com a obsequi per als vostres participants i podreu participar en concursos!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>