PROVES CANGUR 2020. INSCRIPCIONS 15 nov 2019 – 18 gen 2020

 

Des de l’any 1996 es realitza a Catalunya la prova Cangur, una activitat impulsada per l’associació internacional Le Kangourou sans Frontières, de la qual és membre la Societat Catalana de Matemàtiques (SCM) que, per aquesta raó, és l’entitat titular del Cangur en llengua catalana.

Aquesta prova, al nostre territori, està adreçada a tots els nivells des de 5è de Primària fins a 2n de Batxillerat. La prova té format de concurs, però el seu objectiu és que els alumnes participin i dediquin una estona especial a divertir-se tot resolent els reptes plantejats. Els problemes es basen més en el raonament i l’enginy que en coneixements matemàtics específics.

És una oportunitat magnífica per introduir a l’aula unes matemàtiques diferents a les habituals i treballar, de forma lúdica i innovadora, aspectes referents a les competències associades a la resolució de problemes.
En la següent taula teniu tres documents on podeu ampliar la informació sobre les característiques del Cangur de Primària i en el que es recorda que la inscripció estarà oberta des del 15 de novembre de 2019 al 18 de gener de 2020, i que la prova es realitzarà el dia 19 de març de 2020

Cangur 2020 per l’Educació Primària
Cangur 2020 per a 1r, 2n i 3r d’ESO
Cenagur 2020 per a 4t d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius

Per a qualsevol dubte que no quedi prou clar al web del concurs els correus específics de cada comissió són:

També podeu trobar tota la informació sobre les proves cangur en la web: www.cangur.org

Us animem a participar-hi!