FIVE DAYS TO DANCE- Institut Jaume Mimó

Dins del marc del projecte de centre, l’Institut  Jaume Mimó i l’AMPA del mateix, han promogut un any més, la realització del projecte de dansa comunitària “Voyage” (five days to dance). L’objectiu és que l’alumnat de 3r. ESO realitzi en cinc dies una coreografia en grup i que es pugui mostrar al municipi en una actuació pública.

Aquest any es representarà el dia 25 de març a l’Ateneu de 12 a 14 hores, sota el nom de “Home sweet home”

És un enfocament de l’art nou, fer-los protagonistes de les seves capacitats expressives i comunicatives i treballar alhora, l’autoestima i la comunicació.

El contingut de l’obra i la coreografia, que en part desenvoluparan els propis estudiants, és reflexionar sobre la realitat de milers de persones en el món que han d’iniciar un viatge, alguns en la recerca de nous horitzons, altres sense opció, per deixar enrere guerres, desastres naturals i conflictes que els fa impossible la vida en els seus llocs d’origen. En la coreografia els joves prenen consciència i donen veu a tots aquells que inicien el seu viatge i alhora han de crear una nova llarg.

Els conductors del projecte són la companyia de Teatre De Loopers (dirigida pel coreògraf Widfre van Poppel i la ballarina Amaya Lubiegh), companyia amb una àmplia experiència acumulada en diversos països en projectes de dansa i teatre comunitaris.

De segur tindrà tant d’èxit com la presentació que van fer el curs passat i de la que us deixem un vídeo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>