Avaluació de les aules d’acollida

Quan arriba el tercer trimestre el terme avaluació sona constantment als passadissos de l’escola i l’institut, no n’és una excepció l’aula d’acollida, que no només té l’avaluació de trimestre, sinó que a final de curs s’hi suma l’avaluació que ens planteja el departament d’educació. En aquesta avaluació es fan proves de llengua catalana corresponent a un nivell A2 i una enquesta d’integració. 

Amb els resultats obtinguts es realitzen diversos estudis entorn a l’alumnat nouvingut a Catalunya. Des de l’equip LIC de la Selva I us informem que ja podeu consultar a l’XTEC les proves actualitzades del curs 2020/2021, tant de primària com de secundària. 

En la infografia que teniu associada en aquest article podreu veure les orientacions necessàries per realitzar correctament l’avaluació. Un cop hagueu passat les proves i ja tingueu els resultats, podeu introduir les dades en l’aplicació informàtica (primària/secundària) que trobareu disponible a partir de l’1 de juny i fins el 31 de juliol.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>