Finalistes de la XI Mostra de Recerca Jove de Sarrià-Sant Gervasi

El 4 d’abril  va tenit lloc la XI Mostra de Recerca de Sarrià-Sant Gervasi. És un certamen anual al qual concorren els treballs de recerca de 2n de batxillerat realitzats per l’alumnat dels centres educatius del districte.

El seu objectiu és fer un reconeixement al treball d’investigació, constituir una plataforma d’intercanvi d’experiències, distingir les millors recerques i donar a conèixer a la comunitat educativa i la societat en general, la recerca  de qualitat que es fa als centres educatius del Districte de Sarrià-Sant Gervasi.

XI Mostra de Recerca Jove de Sarrià-Sant Gervasi

Dijous, 4 d’abril de 2019
Universitat Politècnica de Catalunya  de 9’30 a 12’45 hores

Treballs presentats

El jurat del districte, format per persones que representen diferents àmbits de la comunitat educativa  (professorat de la zona, serveis educatius, món universitari,  Districte i Consorci d’Educació), ha seleccionat tres treballs finalistes que es presentaran a la  11a Mostra de Recerca Jove de Barcelona

A Mostra de Barcelona també hi  participaran els treballs de recerca seleccionats dels altres districtes de la ciutat. Aquesta Mostra està organitzada pel Consorci d’Educació i l’Institut d’Educació de l’Ajuntament de Barcelona, conjuntament amb els Serveis Educatius (CRP) i districtes de la ciutat.

Recollida de diplomes

View this post on Instagram

tgervasi) on  


Visitants a la Mostra
    • Els tutors i tutores amb els seus grups d’alumnes  de  4t d’ESO o 1r de batxillerat,  podran visitar la Mostra on els autors i autores dels treballs de recerca exposaran i presentaran el seu treball.
    • Els familiars de l’alumnat i representants de la comunitat educativa que així ho desitgin, estan convidats  a visitar  la Mostra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>