Inscripcions a la XI Mostra de Recerca Jove

Fins al 28 de febrer restarà oberta la inscripció a la XI Mostra de Recerca de Sarrià-Sant Gervasi. És un certamen anual al qual concorren els treballs de recerca de 2n de batxillerat realitzats per l’alumnat dels centres educatius del districte.

El seu objectiu és fer un reconeixement al treball d’investigació, constituir una plataforma d’intercanvi d’experiències, distingir les millors recerques i donar a conèixer a la comunitat educativa i la societat en general, la recerca  de qualitat que es fa als centres educatius del Districte de Sarrià-Sant Gervasi.

XI Mostra de Recerca Jove de Sarrià-Sant Gervasi

Dijous, 4 d’abril de 2019
Universitat Politècnica de Catalunya  de 9’30 a 12’45 hores 

Trobareu tota la informació necessària per a fer la inscripció a les Bases de participació

 

El jurat del districte, format per persones que representen diferents àmbits de la comunitat educativa  (professorat de la zona, serveis educatius, món universitari,  Districte i Consorci d’Educació), seleccionarà tres treballs finalistes que es presentaran a la  11a Mostra de Recerca Jove de Barcelona

A Mostra de Barcelona també hi  participaran els treballs de recerca seleccionats dels altres districtes de la ciutat. Aquesta Mostra està organitzada pel Consorci d’Educació i l’Institut d’Educació de l’Ajuntament de Barcelona, conjuntament amb els Serveis Educatius (CRP) i districtes de la ciutat.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>