Detecció necessitats formatives professorat PFZ Ribera d’Ebre curs 2021-22

En el document de CRITERIS, INSTRUCCIONS I ORIENTACIONS  de la Formació Permanent del Professorat del Departament per al proper curs, presentat a finals d’abril, es confirma que segueix vigent la instrucció 6/2020, 30 de juny, que estableix que la formació s’ha de portar a terme de forma virtual.

Des de la Comissió del PFZ de la Ribera d’Ebre s’aprovarà, a finals de maig, la millor oferta formativa a partir de la detecció de necessitats dels centres i del professorat de la zona. Es prioritza la formació en centre i per a centres. No disposem de pressupost econòmic per a “formació en centre”. Cal unir esforços entre centres i compartir formacions per arribar al major nombre d’equips docents. Esperem la dotació per a l’any 2022 per a poder ampliar l’oferta durant el segon i tercer trimestre del curs 2021-22.

El termini per omplir el formulari finalitza el 18 d’abril, per recollir les necessitats formatives de la comarca, segons modalitat formativa:

Pròximament també coneixerem l’àmplia oferta telemàtica que desplega el Departament d’Educació amb diferents tipologies de formació virtual.

L’oferta formativa per al professorat es publicarà a finals de juliol de 2021 a XTEC i les activitats de formació començaran a partir del 14 d’octubre de 2021, prèvia inscripció del 13 al 23 de setembre.

Més detalls del procés de detecció de necessitats formatives i modalitats de formació en aquest enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>