Conferència Any Triadú 4 de maig

Conferència virtual : 4 de maig a les 17.30h

2021, Any Joan Triadú i Font. “La formació al servei de la (re)construcció d’un país”

Com encàrrec del Departament d’Educació el Grup de treball BdR està  potenciant durant el 2021 l’efemèride dels 100 anys dels naixement de JoanTriadú i Font que fou escriptor, crític literari i pedagog català. Des del nodes del BDR: Banc de Recursos, la lectura: font de plaer i de coneixement s’estan recollint activitats i propostes educatives de tota Catalunya amb les aportacions dels CRPs, dels centres docents, biblioteques i entitats.

Des del CRP del Tarrragonès s’ha organitzat la “Conferència: 2021, Any Joan Triadú i Font, la formació al servei de la (re)construcció d’un país” amb l’objectiu de conèixer la figura d’en Joan Triadú i Font així com saber transmetre la persona d’en Joan Triadú als alumnes.

Aquesta conferència anirà a càrrec d’en Joan Martí i Castell i està dirigida a docents, professionals de l’educació i públic en general.

Es realitzarà via telemàtica amb una durada aproximada d’una hora directe des de youtube i requereix d’inscripció prèvia. Un cop formalitzada la inscripció en l’apartat d’observacions hi trobareu l’accès a l’enllaç al youtube.

Trobareu tota la informació a: https://serveiseducatius.xtec.cat/tarragones/general/portada/conferencia-any-joan-triadu/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>