RECURSOS COEDUCACIÓ UNESCO #divendrescoeducatiu

Entre tots els recursos que podem trobar al recull que ens ofereix el programa Coeduca’t trobem els que ens ofereix la UNESCO. La igualtat de gènere és una prioritat mundial per a la UNESCO.  Disposa d’un seguit de recursos que s’han de tenir en compte i que engloben dos ODS, el 4 (Educació de qualitat)  i el 5 (igualtat de gènere).

Glossari d’igualtat de gènere: trobarem conceptes de gènere i definicions amb perspectives de gènere relacionats amb les àrees temàtiques de l’ONU. Es pot trobar informació de conferències internacionals, agendes, iniciatives i associacions relacionades amb la igualtat de gènere.

Educació i igualtat de gènere: articles d’interès, notícies d’abast mundial, reportatges, recursos sobre educació i accés a publicacions. D’entre totes les publicacions us recomanem Enseñar en tiempos de COVID. Una guía teórico-pràctica para docentes.

Salut sexual i reproductiva: espai web molt ampli amb multitud de recursos al voltant de la salut sexual i la reproducció. D’entre tota la informació us destaquem:

Dies i setmanes internacionals: calendari anual amb totes les accions que observen les Nacions Unides.

Recordeu que podeu accedir a totes les nostres publicacions de recursos coeducatius…aquí 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>