MALETA DE MÚSICA

Disposem d’un nou recurs en préstec al nostre Centre de Recursos…la Maleta de Música (enllaç al llistat).

Us destaquem els recursos següents:

  • La teva cançó. Conte africà que ens explica la història d’una tribu i la importància que té el grup i la música pel sentiment d’arrelament.
  • La teva cançó. Proposta de música i moviment: proposta de treball que complementa el conte La teva cançó (enllaç web). Segons ens diu Núria Mauricio (mestra de la ZER Ribera d’Ebre) i els seus companys autors …“Hi podreu trobar activitats de creació d’ambients sonors, cançó, ritme i audició. A més a més de treballar aspectes musicals també es poden treballar aspectes per reforçar la pertinença au grup classe i la filosofia del missatge final: UBUNTU”
  • Musi-Magnetics: pissarra magnètica dissenyada per iniciar als infants en l’aprenentatge de la lectura i escriptura musical.
  • Musi-Rythyms: material Montessori de música que conté 135 peces de fusta amb diferents figures, els seus silencis i diferents fórmules rítmiques per treballar les equivalències i composició rítmica. Podreu treballar, entre d’altres,  música+matemàtiques i la creació de cèl·lules rítmiques.
  • Aigua, la música que corre: Peces musicals amb un conte que serveix de guia i suport visual per escoltar les diverses obres del disc.

Recordeu que disposeu d’un formulari per fer la sol·licitud de préstec. Per qualsevol dubte truqueu-nos al 977402860 o envieu un correu electrònic a e3990108@xtec.cat

 

           

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>