INNOVACIÓ PEDAGÒGICA. Reconeixement de projectes

Oberta la convocatòria pública de  de projectes d’innovació pedagògica consolidats en els centres educatius (Resolució EDU/2790/2020 de 27 d’octubre) . El reconeixement de projectes està impulsat i gestionat per la Direcció General d’Innovació, Recerca i Cultura Digital.

Qui es pot presentar?  Centres del Servei d’Educació de Catalunya, públics i privats sostinguts amb fons públics, que imparteixen ensenyaments d’educació infantil i primària, i/o d’educació secundària obligatòria i/o de batxillerat i/o de formació professional inicial i/o ensenyaments de règim especial i/o educació d’adults.

Requisits de participació: els centres educatius interessats a participar en aquesta convocatòria han de presentar una memòria d’un projecte d’innovació pedagògica que reuneixi els requisits següents:

  • Que el projecte estigui emmarcat en un o més dels tres eixos d’innovació aprovats per la Comissió d’Innovació del Departament d’Educació en relació al reconeixement de la innovació  pedagògica:l’organització i gestió del centre, metodologies innovadores i xarxa i ecosistema de la innovació.
  • Que no hagi estat certificat per cap programa d’innovació amb anterioritat.
  • Que tingui l’abast de centre i estigui consolidat.
  • Que s’hagi desenvolupat segons les fases de la innovació pedagògica (disseny, implementació i consolidació), en un mínim de 3 cursos en els últims 5 cursos acadèmics

Podeu consultar tota la informació a l’espai del PORTAL DE CENTREaquí

Termini de presentació: fins 29 de gener i s’ha de fer a través de valisa electrònica.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>