DIA INTERNACIONAL CONTRA L’HOMOFÒBIA, LA TRANSFÒBIA I LA BIFÒBIA. Recurs Educació Inclusiva #divendrescoeducatiu

17 de maig, dia internacional contra l’homofòbia, la transfòbia i la bifòbia. Es commemora la data en que es va desclassificar l’homosexualitat com a malaltia mental per part de l’OMS (17 de maig de 1990). 

Per poder treballar aquesta data als centres educatius, us enllacem el recurs/infografia que ha publicat Educació Inclusiva al seu Nodes: Com actuar davant les persones Trans* dins dels centres educatius.  És un recurs que vol facilitar eines i idees a totes aquelles persones que es trobin amb un infant o adolescent que es manifesta amb un gènere no normatiu i saber com acompanyar-lo d’una forma positiva i assertiva.

A l’XTEC disposeu d’un recull de recursos entre els quals, us destaquem dos curts d’animació. Són curts que no tenen diàlegs, on la història, l’escenografia i la banda sonora/silencis són els protagonistes. Tot l’alumnat els podran entendre i facilitarà poder establir un diàleg posterior:

Us recordem altres recursos que tenim publicats i que us poden ajudar:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>