CONVOCATÒRIA 5a EDICIÓ CONCURS -HIP-HOP PER LA PAU-

L’ICIP (Institut Català Internacional per la Pau) ha obert la convocatòria del convocatòria de la 5a edició del CONCURS ICIP DE HIP-HOP PER LA PAU. L’objectiu del concurs és fomentar la creativitat i donar visibilitat al compromís dels joves en l’àmbit de la pau.

El concurs va adreçat a joves d’ESO, Batxilletat , FP i a membres d’entitats juvenils i té dues modalitats :

  • Modalitat 1: s’hi poden presentar estudiants d’educació secundària obligatòria, formació professional o batxillerat de Catalunya.
  • Modalitat 2: s’hi poden presentar nois i noies d’entre 12 i 25 anys vinculats a centres i entitats juvenils, cultural, cíviques o d’acció socioeducativa de Catalunya.

En tots dos casos, cal presentar-se al concurs formant un grup d’un mínim de tres persones, composar una peça de hip-hop amb versos de creació pròpia i fer una gravació en vídeo de la seva interpretació, d’un màxim de 4 minuts de durada.

Termini de presentació: fins l’1 de febrer.

Els tràmits per la inscripció s’han de fer en línia…aquí 

Podeu consultar les basesaquí 

Visioneu el vídeo promocional…aquí  i el que es va elaborar de la 4a edició del concurs…aquí

Per a més informació us podeu posar en contacte amb l’ICIP per telèfon (93 554 42 79) o bé correu electrònic (icip@gencat.cat)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>