VIII Jocs Florals Escolars de Catalunya

jocsflorals

La convocatòria dels Jocs Florals Escolars de Catalunya s’adreça als centres d’educació primària i educació secundària obligatòria amb la finalitat d’estimular l’expressió escrita dels alumnes, aprofitant una tradició cultural ben arrelada a Catalunya que molts centres escolars de fet ja celebren als seus municipis o comarques.

L’objectiu dels Jocs Florals és potenciar i estimular l’expressió i producció escrita dels nois i les noies i fomentar una tradició cultural pròpia i arrelada al país.

El Departament d’Educació convoca els VIII Jocs Florals Escolars de Catalunya 2021, que contempla les modalitats de poesia, prosa i conte audiovisual il·lustrat. L’objectiu del certamen és potenciar la creació literària i mitjançant el conte audiovisual il·lustrat promoure el treball interdisciplinari des de l’àmbit lingüístic, l’àmbit digital i l’àmbit artístic.

En el bloc Conte audiovisual il·lustrat  podeu trobar una proposta  per a treballar el conte audiovisual com a projecte de treball interdisciplinari, així com un llistat de recursos d’àudio i vídeo que es pot utilitzar per a l’elaboració del conte audiovisual.

Els centres participants hauran de lliurar, conjuntament amb els treballs, el llistat d’alumnes:

CALENDARI:

  • 9 de febrer de 2021: Publicació i difusió als centres
  • 26 d’abril de 2021: Termini per presentar els treballs seleccionats al CRP de la Noguera
  • 21 de maig de 2021: Fase territorial. Acte de comunicació dels guanyadors.
  • 19 de juny de 2021: Fase nacional. Acte de proclamació i lliurament dels guardons (lloc per determinar)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>