Novetats de maletes pedagògiques!

Al CRP de La Noguera disposem de quatre maletes noves amb propostes didàctiques adreçades a educació infantil, educació primària i secundària:

Taula de llum: Eina educativa i lúdica essencial per als nens petits que ofereix multitud de possibilitats, va acompanyada amb divers material manipulatiu i propostes per treballar amb ella.

Filosofia visual: Adreçada a l’etapa d’educació primària i secundària.  La maleta inclou les 4 publicacions de filosofia visual de l’editorial Wonder Ponder. Cada publicació consisteix en una capsa amb targetes il·lustrades i un recull de preguntes per guiar un diàleg filosòfic i potenciar el pensament propi.

Maleta de creativitat: Maleta amb una selecció de jocs, dinàmiques i activitats per potenciar la creativitat a través del dibuix, la pintura, l’escriptura, la poesia, el còmic i el teatre.

Contes que emocionen: Adreçada a l’alumnat d’Educació Infantil i Primària. Inclou una selecció de 20 contes, un CD de contes i cançons d’emocions i 3 jocs de gestió emocional.

Per sol·licitar en préstec aquest material truqueu al CRP (973 44 63 62) i us informarem de la disponibilitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>