“La geganta de la sang”, un conte per parlar de la donació de sang a les escoles

Associació de donants de sang de la Noguera‘ posa en marxa el Projecte Anem a l’escola amb l’objectiu de donar a conèixer l’entitat i la seva funció. També vol incidir en la importància de la donació de sang a través del conte “La geganta de la sang” d’Albert Torra Cabello i il·lustrat per l’artista local Ermengol.

El projecte va adreçat a l’alumnat de cicle superior de les escoles de Balaguer, preferiblement en horari de tarda per facilitar la presència del dibuixant Ermengol. L’activitat té una durada d’una hora aproximadament i consisteix en una breu explicació dels objectius del programa, el visionat de l’àudio/vídeo de “La geganta de la sang” i una activitat interactiva artística a càrrec del dibuixant Ermengol.

Aquí trobareu informació sobre el projecte:

http://www.donantsdesang.cat/ca/actualitat/projecte-anem-lescola

Es pot descarregar el llibre en format PDF

http://www.donantsdesang.cat/sites/default/files/CONTE%20-%20LA%20GEGANTA%20DE%20LA%20SANG.pdf

 i en format àudio  (6 minuts) llegit per:

Si esteu interessats en aquesta activitat, que es farà a les aules de cada centre, contacteu amb el CRP de la Noguera abans del 28 de febrer de 2018.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>