Conferència sobre la prevenció de l’assetjament escolar

La Sala d’actes de l’Ajuntament de Balaguer va aplegar un centenar de persones el dimarts 13 de març per escoltar la conferència “Com podem prevenir el bullying. TEI (tutoria entre iguals) una opció eficaç“.

Andrés Gonzàlez Bellido, Mestre, psicòleg, creador del Programa TEI i especialista en assetjament escolar, ens va presentar el seu programa de tutoria entre iguals, un programa de convivència institucional que implica a tota la comunitat educativa i s’orienta a millorar la integració escolar i treballar per una escola inclusiva i no violenta tot fomentant que les relacions entre iguals siguin més satisfactòries, dirigit a la millora o modificació del clima i la cultura del centre respecte a la convivència, conflicte i violència (física, emocional o psicològica).

Aquest programa es basa en la tutorització emocional entre iguals que actualment està treballant l’Escola Mont-roig de Balaguer, i que ha volgut compartir amb la resta de la comunitat educativa balaguerina en el marc de les activitats del seu 10è aniversari.

En la presentació de l’acte tant l’Alcalde de la ciutat, Jordi Ignasi Vidal, com la Coordinadora del Servei Educatiu de la Noguera, Mercè Plens, varen tenir unes paraules de felicitació i de record vivenciat d’aquests 10 anys de la que ja és una escola veterana més en l’àmbit escolar de Balaguer.

Llegiu la notícia a Balaguer TV.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>