1a Jornada presencial “Els pilars del sistema educatiu”

araesdemaAra és demà és un projecte del Departament d’Ensenyament encarregat al Consell Escolar de Catalunya (CEC) perquè articuli un debat sobre el futur de l’educació al nostre país, inspirat en els versos del poeta Miquel Martí Pol, que ajuden a entendre el sentit profund d’aquesta reflexió sobre els reptes a afrontar en l’esdevenidor.

En el marc del debat Ara és demà està previst convocar tres jornades presencials, per tal d’abordar els temes de les ponències des d’una perspectiva internacional, d’una banda, i des de l’experiència de centres educatius d’arreu del territori que desenvolupen iniciatives innovadores, d’una altra.

La primera jornada del 14 de gener tractarà “Els pilars del sistema educatiu” i “L’arquitectura del sistema educatiu“. Podeu llegir la resta de la informació i consultar el programa.

Documents d’orientació per promoure la participació dels diferents col·lectius de la comunitat educativa en el debat Ara és demà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>