Presentació de “Pic, Puc i Mut el mamut”, el llibre del CdA de la Noguera

El dissabte 30 de novembre a la sala d’actes de la Casa de la Paeria de Balaguer es va fer la presentació del llibre “Pic, Puc i Mut el mamut”. Es tracta d’un llibre de divulgació científica que vol explicar la prehistòria als infants de 3 a 5 anys.

El llibre ha estat realitzat per Sònia Mañé i Antoni Bardavio, professionals d’educació del Camp d’Aprenentatge de la Noguera a Sant Llorenç de Montgai. També ha comptat amb la col·laboració del pintor balaguerí Frederic Letamendi i el fotògraf Salvador Gabarella que han donat el toc artístic al llibre, que vol ser una eina útil al professorat d’educació infantil que troben en la prehistòria un camí d’aprenentatge.

En Pic, en Puc i Mut són els protagonistes del conte i ens expliquen com vivia la gent de la prehistòria amb una mirada molt especial cap a les dones que està demostrat científicament realitzaven les mateixes feines que els homes: caçaven, pintaven, recol·lectaven… També hi ha un capítol dedicat als animals de la prehistòria, uns conceptes claus per al professorat i una manualitat per donar vida a Mut el mamut.

Podeu trobar el llibre a la mediateca del CRP. Cliqueu a la imatge per accedir a la galeria de fotos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>